ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ || Ειδική έκπτωση εισιτηρίου για άτομα σε αμαξίδιο από την Smoke the Fuzz Gigs!

Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2024 15:38
Γράφτηκε από:

Στο εξής, σε όλες τις παραγωγές της Smoke the Fuzz, όλοι οι άνθρωποι σε αμαξίδιο δικαιούνται ειδικής έκπτωσης στο εισιτήριό τους.
Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. κι εμείς θα σας δώσουμε έναν μοναδικό κωδικό μίας χρήσεως, τον οποίο θα μπορείτε να εξαργυρώσετε κατά την online αγορά εισιτηρίου σας στο more.com, κάνοντας κλικ στο πεδίο "Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό σας | Please Insert your code". Επίσης, θα έχουμε ενημερώσει εκ των προτέρων το προσωπικό του εκάστοτε χώρου σχετικά, ώστε να αναλαμβάνει να οδηγεί το άτομο σε αμαξίδιο, μαζί με τον/την συνοδό του, σε μια κατάλληλη και ασφαλή θέση. Παρακαλούμε μόνο, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σε αυτή την περίπτωση να προσέρχεστε στο χώρο λίγα λεπτά πριν ανοίξουμε τις πόρτες (θα ενημερώνεστε εγκαίρως κάθε φορά για την αντίστοιχη ώρα), ώστε να εισέρχεστε πρώτοι και με άνεση.

Η σχετική καμπάνια έχει ήδη ενεργοποιηθεί για το επερχόμενο FU MANCHU w/ Khirki live @ Gagarin205 | Thu 10/10/24 και θα ενεργοποιηθεί σύντομα και για τις επόμενες παραγωγές μας (ALCEST w/ Once Upon A Winter live @ Gagarin205 | Wed 23/10/24, CHELSEA WOLFE w/ Sofia Sarri & Chrysa Tsaltampasi live @ Gagarin205 | Mon 18/11/24 και όλες όσες θα ανακοινώνονται στο εξής).

WE ARE ONE. 

Διαβάστε επίσης